| BOOTCAMP |

 Bootcamp is een buitensport in groepsverband. Tijdens de trainingen komt alles aan bod! Spierversterkende oefeningen worden afgewisseld met conditionele oefeningen. Soms wordt dit in groepsverband gedaan, in duo's of individueel.

We'R Health zorgt voor gevarieerde en uitdagende oefeningen. De ene training wordt er gebruik gemaakt van TRX banden, touwen, kettlebells, slamballs, elastieken, speed ladder en parachute, en de andere keer trainen we alleen met lichaamsgewicht.

De bootcamp trainingen worden zo gemaakt dat er op eigen niveau mee gedaan kan worden. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je de bootcamp niet aan kan of dat je de eerste training niet mee kan komen met de rest van de groep. Blessures? Geef dat vooral voor de bootcamp aan dan wordt er gezorgd voor een goed alternatief!

We'R Health biedt twee avonden in de week bootcamp trainingen aan, zowel de maandag avond als de donderdag avond. Het rooster van de bootcamp kun je hier onder vinden. 

Heb je interesse in een bootcamp of wil je vrijblijvend informatie ontvangen? Vul hier het contact formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen. 


| BOOTCAMP ROOSTER |

LEIDEN \ VALKENBURG
VALKENBURGSE MEER 

In de lente/zomer maanden trainen we op het gras bij het meertje. In de herfst/winter maanden wordt er op de straat getraind. We bootcamp vind dan plaats voor het stoomtrein museum, wat je kan vinden aan de andere kant van de parkeerplaats tegenover het meertje.

MAANDAG AVOND 
19:30u - 20:30u

DONDERDAG AVOND
19:30u - 20:30u


| KOSTEN | 

De bootcamp is los te boeken voor 5 euro per bootcamp. Je kunt ook gebruik maken van een 10-rittenkaart voor 45 euro. Maak je gebruik van een 10-rittenkaart is het niet verplicht om 10 keer achter elkaar te komen. Kom wanneer het jou uit komt. Uiteraard zit een bootcamp nooit vol, er is altijd plaats en iedereen is altijd welkom. Heb je interesse in een bootcamp? Meld je dan wel even van tevoren aan zodat er rekening mee gehouden kan worden. 

Product Prijs
Bootcamp los € 5,00
Bootcamp 10-rittenkaart €45,00

Geen tijd? Of doe je liever thuis je workout?
Check hier de woensdag-workouts voor wat inspiratie! :