QUESADILLA'S MET DIP

Gepubliceerd op 26 oktober 2018 13:45

Quesadilla. Een mooi woord voor Mexicaanse pannenkoek. Of tosti. Of zoiets. Een ieder geval twee tortilla's op elkaar geperst met (in de originele variant) heul veul gesmolten kaas ertussen. En dan vooral ook heel veel verschillende soorten. Vreselijk lekker! En ook vreselijk niet skinny. Daarom presenteer ik u met trots mijn eigen variant: de best wel gezonde quesadilla. Met zelfgemaakte yoghurt dip, dat ook 

Ingrediënten: 

  • Meergranen wraps
  • Geraspte kaas
  • Groente mix

Ingrediënten yoghurt dip:

  • Yoghurt
  • Gesneden bosuitjes
  • Teentje knoflook

Bereidingswijze: 

Begin met het wokken van de groente mix. Als deze gaar is kun je gaan beginnen met het maken van de quasadilla's. Neem 1 wrap en leg die op een snijplank. Schep nu een schep wolgroente op de wrap, en verdeel dit over de wrap heen. Strooi hier een klein beetje geraspte kaas overheen. Leg nu de andere wrap erboven op. Druk de wraps even aan op elkaar, en leg ze dan in een koekenpan op laag vuur. Let goed op, want ze verbranden snel.  Bak ze aan twee kanten krokant. Herhaal deze stappen totdat je genoeg quesadilla's hebt gemaakt. 

Nu kun je als laatste nog even de dip maken. Schep een paar scheppen yoghurt in een schaaltje en voeg hier een klein beetje knoflook aan toe. Roer dit door elkaar heen. Voeg nu een klein beetje gesneden bosuien toe, en klaar is kees.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.