AARDBEIEN KWARK TAART MET KROKANTE BODEM

Wooow, kijk deze parel eens schitteren! Een heerlijke kwark taart met twee verschillende laagjes kwark, een heerlijke krokante koek bodem en vers fruit on top. En jij kan dat ook: 

Wat heb je nodig?
• 500 gram aardbeien kwark 
• 500 gram naturel kwark 
• Mariakoekjes
• 20 gram gesmolten Kokosolie 
• 12 gelatine blaadjes 
• Scheutjes water 

 

Wat moet je doen?
Verkruimel de Maria koekjes tot fijne kruimels en voeg de gesmolten kokos olie hier aan toe. Roer het door elkaar heen en bedek de bodem van je bakblik met de koekkruimels. Druk stevig aan en zet het in de koelkast. Neem 6 gelatine blaadjes, laat ze weken en na het weken los je ze op in een steelpannetje met water. Neem de gewone kwark en roer de opgeloste gelatine erdoor heen. Schep dit op de koekjes bodem en zet in de koelkast. Doe het zelfde met de aardbeien kwark en schep de aardbeien kwark boven op de normale kwark. Decoreer de bovenkant met toppings naar keuze en zet in de koelkast voor 2 tot 3 uur. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.