MUGCAKE 1 - APPELTAART

Cakebeslag maken, dat vervolgens in een ouderwets blik doen en daarna bijna een uur wachten... Dat kan. Maar het hoeft niet. Je kunt er ook voor kiezen om het in 2 minuutjes te doen. Dan maak je gewoon een mugcake. Niet helemaal hetzelfde natuurlijk maar wel lekker. En snel. En goed te portioneren. Voordelen genoeg wat dat betreft.

 

Ingrediënten: 

- 4 el Havermeel
- 2 el amandelmelk
- 1 schep vanille proteïne
- 1 ei
- 1 tl kaneel
- 1/4 appel in blokjes
- Snufje bakpoeder

Zo maak je het

Klop het ei samen met de 2 el amandelmelk los in een mok. Voeg hieraan alle andere ingrediënten toe. Goed door elkaar heen roeren zodat er geen klontjes meer in zitten (behalve de appel stukjes natuurlijk haha). Zet de mok nu voor ongeveer 1 minuut en 30 seconde in de magnetron. 

Tip van Flip: Blijf bij de magnetron staan. Het deeg gaat er namelijk snel overheen. Komt het deeg over de rand van de mok heen? Stop de magnetron dan even voor 15 seconde en zet hem daarna weer aan. Hierdoor zakt het beslag een beetje in elkaar, en zorg je ervoor dat je niet uit de magnetron hoeft te eten ipv een mok :) Enjoyyy


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.